Review-uri

Un restaurant select, alegerea perfecta pentru evenimente de neuitat. Am facut nunta la acest restaurant pe data de 19 iulie 2014 si a fost foarte frumos... preturi mici, seriozitate, mancare buna. Recomand!

- Bogdan Damian, Bacau

Poate ca placerea gustului este o emotie; o emotie care ne inspira si vine dintr-o experienta personala si culturala, trecand prin istoria noastra.

Ne place sa intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poata aprecia ceea ce le oferim... preparate alese, cu gusturi rafinate!

Atat restaurantul cat si camerele pentru cazare au fost recent finalizate, acordandu-se deosebita atentie atmosferei pe care o creeaza luminile si mobilierul, rezultand un interior elegant si primitor, in acelasi timp.

Restaurant Leon va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate variabila, intre 80 si 170 persoane (sala se poate extinde prin deschiderea unor usi glisante), fiind adaptabili oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, majorate, sau alte petreceri private.

Bine ati venit!

welcome

Bine ati venit la Leon - Motel & Restaurant! Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poate aprecia ceea ce le oferim... preparate alese cu gusturi rafinate.

Despre noi

about us

Leon - Motel & Restaurant va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de 80-170 persoane (sala extensibila) si un numar de 20 locuri de cazare, la cele mai inalte standarde.

Unde ne gasiti?

location

Ne gasiti la iesire din Bacau, inspre Roman, dupa Turnul de Televiziune (4 km distanta fata de Bacau).

Telefon 0740.073.800

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

top