Review-uri

Un restaurant select, alegerea perfecta pentru evenimente de neuitat. Am facut nunta la acest restaurant pe data de 19 iulie 2014 si a fost foarte frumos... preturi mici, seriozitate, mancare buna. Recomand!

- Bogdan Damian, Bacau

Organizam cele mai frumoase evenimente!

Organizam orice eveniment cu o capacitate de pana la 170 persoane: nunti, botezuri, majorate sau alte petreceri private.

Sala principala are o capacitate de 80-120 persoane, fiind perfecta pentru evenimente mici si medii (nunti, botezuri, majorate de pana la 120 persoane); prin deschiderea unui paravan glisant, sala principala se poate uni cu sala secundara, in total rezultand o capacitate de 170 locuri, fiind potrivita pentru orice eveniment de amploare.

Prin serviciul propriu de ornare, va punem la dispozitie sala complet decorata in concordanta cu tema evenimentului si culorile preferate.

Putem si avem experienta de a va planifica evenimentul in detaliu, oferindu-va cele mai avantajoase pachete: meniu + bauturi (open bar) + ornare sala + servicii foto-video.

 

 

 

Bine ati venit!

welcome

Bine ati venit la Leon - Motel & Restaurant! Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poate aprecia ceea ce le oferim... preparate alese cu gusturi rafinate.

Despre noi

about us

Leon - Motel & Restaurant va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de 80-170 persoane (sala extensibila) si un numar de 20 locuri de cazare, la cele mai inalte standarde.

Unde ne gasiti?

location

Ne gasiti la iesire din Bacau, inspre Roman, dupa Turnul de Televiziune (4 km distanta fata de Bacau).

Telefon 0740.073.800

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

top