Review-uri

Un restaurant select, alegerea perfecta pentru evenimente de neuitat. Am facut nunta la acest restaurant pe data de 19 iulie 2014 si a fost foarte frumos... preturi mici, seriozitate, mancare buna. Recomand!

- Bogdan Damian, Bacau

Restaurant Leon are o capacitate totala de 170 persoane, distribuite in doua saloane, despartite de paravane glisante.

Sala principala are o capacitate de 80-120 persoane, fiind perfecta pentru evenimente mici si medii (nunti, botezuri, majorate de pana la 120 persoane); prin deschiderea paravanului glisant, sala principala se poate uni cu sala secundara, in total rezultand o capacitate de 170 locuri, fiind potrivita pentru orice eveniment de amploare.

Prin serviciul propriu de ornare, va punem la dispozitie sala complet decorata in concordanta cu tema evenimentului si culorile preferate.

Acceptam ca modalitate de plata atat plata in numerar, cat si cu cardurile de credit Visa, MasterCard, Maestro.

 

Bine ati venit!

welcome

Bine ati venit la Leon - Motel & Restaurant! Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poate aprecia ceea ce le oferim... preparate alese cu gusturi rafinate.

Despre noi

about us

Leon - Motel & Restaurant va pune la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de 80-170 persoane (sala extensibila) si un numar de 20 locuri de cazare, la cele mai inalte standarde.

Unde ne gasiti?

location

Ne gasiti la iesire din Bacau, inspre Roman, dupa Turnul de Televiziune (4 km distanta fata de Bacau).

Telefon 0740.073.800

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

top